Αμφίβια

Ερπετά

Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ herpetofauna,gr

1.      Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η χρήση του περιεχομένου του herpetofauna.gr χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη. Τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων, φωτογραφιών και αρχείων γενικώς είναι κατοχυρωμένα και η υποκλοπή θα διωχθεί με όλα τα νόμιμα μέσα και ενέργειες, ως παράνομη πράξη.

 

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FORUM ΤΟΥ herpetofauna.gr

Η κοινότητα (forum) του herpetofauna.gr έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την ενημέρωση και το λύσιμο των αποριών των αναγνωστών, όσον αφορά τα ερπετά και τα αμφίβια της Ελλάδας στο φυσικό τους περιβάλλον και ΔΕΝ ασχολείται με ζώα σε αιχμαλωσία, εξωτικά ή μη, και οδηγίες φροντίδας τους. Απαγορεύεται η χρήση του φόρουμ για άλλους σκοπούς και συγκεκριμένα:

 

1.      Δεν επιτρέπονται οι δημοσιεύσεις με περιεχόμενο που καθίσταται παράνομο σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού Κράτους.

2.      Δεν επιτρέπεται η διαφήμιση ή η δυσφήμιση, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο, εκτροφέων, προϊόντων, εταιρειών, επιχειρήσεων, οργανώσεων, προσώπων, κτλ, χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη. Επιτρέπεται η αναφορά άλλων ιστοσελίδων [με συνδέσμους (links)], εφόσον αυτές δεν διαφημίζουν κάτι από τα παραπάνω και το περιεχόμενό τους είναι σχετικό με άγρια πανίδα, αυτοφυή χλωρίδα ή κλάδους της επιστήμης που ασχολούνται με αυτά. Όποιο μέλος επιχειρήσει να διαφημίσει μέσω των posts ή του προφίλ του θα αποβάλλεται από την κοινότητα.

3.      Δεν επιτρέπονται δημοσιεύσεις με αγγελίες για ζώα, αντικείμενα ή αγγελίες κάθε είδους γενικώς. 

4.      Δεν επιτρέπονται δημοσιεύσεις με οδηγίες φροντίδας και διατροφής ζώων (care sheets), κυρίως αυτών που ανήκουν στην άγρια πανίδα και σε λίστες προστατευόμενων και απειλούμενων ειδών.

5.      Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση και η αναφορά συγκεκριμένων τοποθεσιών που απαντούν είδη της άγριας πανίδας, είτε με συντεταγμένες, είτε με οδηγίες πρόσβασης ή ακόμα με ονομασίες περιοχών. Τα στοιχεία αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από λαθρέμπορους ή παράνομους συλλέκτες ζώων.

6.      Δεν επιτρέπεται η επισύναψη φωτογραφιών ή κειμένων από τρίτους, χωρίς την άδεια του πραγματικού ιδιοκτήτη. Επιτρέπεται η παραπομπή σε φωτογραφίες και κείμενα άλλων ιστοσελίδων με χρήση συνδέσμων και μόνο (links) εφόσον αυτές πληρούν τις προδιαγραφές του 1ου όρου χρήσης του forum.

7.      Δεν επιτρέπεται η χρήση προσβλητικής γλώσσας, φωτογραφιών ή αρχείων media αλλά και απειλών. Συγκεκριμένα, δεν επιτρέπεται η χρήση ύβρεων, απαξιωτικών χαρακτηρισμών, ειρωνικών σχολίων και γενικά η προσβολή άλλων μελών ή ατόμων εκτός κοινότητας. Δεν επιτρέπονται οι καυγάδες μεταξύ μελών. Δεν επιτρέπεται η επισύναψη ή η παραπομπή σε φωτογραφίες ή αρχεία άσεμνου, χυδαίου ή προσβλητικού περιεχομένου.

8.      Δεν επιτρέπεται η δημιουργία περισσοτέρων από ένα λογαριασμό (account) από το ίδιο πρόσωπο. Αυτό θα γίνεται αντιληπτό από τις διευθύνσεις IP και τότε το μέλος θα αποβάλλεται.

9.      Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση προσωπικών μηνυμάτων χωρίς την άδεια και των δύο συνομιλούντων.

 

Ο ιδιοκτήτης του forum έχει το δικαίωμα να αποβάλλει οποιοδήποτε μέλος πράξει κάτι από τα παραπάνω μη επιτρεπτά.

 

•      Χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες για να γράψετε στα ελληνικά και όχι “greeklish” και λατινικούς χαρακτήρες.

•      Μην γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε".

•      Τα θέματα θα πρέπει να δημοσιεύονται στην ανάλογη πάντα κατηγορία. Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός, ώστε να μην παραπλανούνται οι αναγνώστες.

•      Πριν δημοσιεύσετε το μήνυμά σας πατήστε το πλήκτρο ″Προεπισκόπηση″ για να ελέγξετε για αβλεψίες που ενδέχεται να αλλοιώνουν το νόημα του.

•       Το φόρουμ έχει δημιουργηθεί για να τίθενται οι απορίες όσων δεν μπόρεσαν να τους καλύψουν τα κείμενα της κεντρικής ιστοσελίδας (Άρθρα και σελίδες περιγραφής των ειδών). Διαβάστε πρώτα τα κείμενα της κεντρικής ιστοσελίδας και αν ακόμα έχετε απορίες ανοίξτε ένα θέμα στο φόρουμ. Μπορείτε να ρίξετε μια γρήγορα ματιά στην ανάλογη ενότητα για προηγούμενα θέματα που ίσως καλύπτουν την απορία σας.

Περιμένετε πάντα την απάντηση του διαχειριστή (με το ψευδώνυμο "Herpetofauna.gr").
Τα μέλη του φόρουμ είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών τους.  Ο διαχειριστής και η συντονιστική ομάδα δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε λανθασμένη απάντηση κάποιου μέλους του φόρουμ και για τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχει μια τέτοια απάντηση
. Ο διαχειριστής και η συντονιστική ομάδα έχουν το δικαίωμα να παρέμβουν σε δημοσιεύσεις μελών για να συμμορφώσουν το περιεχόμενό τους σύμφωνα με τους όρους χρήσης, να διαγράψουν ή να μεταφέρουν ολόκληρες δημοσιεύσεις, αλλά και να αποβάλλουν μέλη που δεν συμμορφώνονται με τους κανονισμούς της κοινότητας (forum). Επίσης έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν ανά πάσα στιγμή τους όρους αυτούς. Για την οποιαδήποτε τροποποίηση θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.

 

 

Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης της κοινότητας αυτής, σας παρακαλούμε να μην προχωρήσετε σε εγγραφή.


 

 

Διαφημίσεις

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 21 επισκέπτη/ες

Επισκεψιμότητα

3846637 επισκέπτες συνολικά